Ranč Jureš se nahaja v središču idilične vasice po imenu Babinci, ki je samo en kilometer oddaljena od Ljutomera - središča Prlekije. Ponuja vam najem apartmajev izbrano opremljenih v rustikalno -starinskem stilu.

Apartmaji se nahajajo v 200 let stari obnovljeni kmečki hiši. Pred hišo so brezplačni parkirni prostori, veliko travnatih površin za gibanje, rekreacijo, piknike in druge aktivnosti na prostem. Zraven hiše je pašnik za kasaške konje, ki si jih lahko v lepem vremenu tudi ogledate. V letnem času vam je na voljo prostor in oprema za žar, ležalniki za sončenje, brezplačna izposoja koles, izposoja zunanjih igral, kot so goli za nogomet, odbojkarska mreža, loparji za badminton in podobno.

V primeru slabega vremena vam je tudi znotraj objekta na voljo skupni prostor za druženje z namiznim nogometom, pikadom, biljardom in šankom.

V toplejših dneh pa si privoščite skok v zunanji bazen ali prho pod zunanjim tušem.

Vsi apartmaji so opremljeni z brezplačnim brezžičnim internetom, kabelsko televizijo z ravnim zaslonom, so klimatizirani in ogrevani. Vsak apartma ima bogato opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico in pomivalnim strojem. Vsak apartma ima ločeno spalnico. Za večje udobje so vam na voljo tudi hišni copati, sušilec las, kavni aparat in kuhinjski pripomočki. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.

Prihod v apartmaje je mogoč po 14 uri, po dogovoru tudi prej. Apartmaje zapustite do 10 ure.

Najamete lahko:

»FRANCOV BRLOG«

Dve ločeni spalnici z zakonsko posteljo, spalnica z dvema enojnima posteljama in z raztegljivim kavčem), kopalnica, kuhinja in jedilni kot. Terasa je skupna s Stanetovim brlogom. Do maksimalno 7 oseb.

»STANETOV BRLOG«

Ločena spalnica z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem (180 x 100 cm), dnevnim prostorom z raztegljivim kavčem, kuhinjo in jedilnim kotom, ter kopalnica. Terasa je skupna s Francovim brlogom. Do maksimalno 5 oseb.

© Copyright 2020 - rancjures- Created by B.Novak, ONIXINO Group
phoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram